vad ska jag blanda med ketchup? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

vad ska jag blanda med ketchup?

JAG HAR EN GALEN IDÉ!!! (igen)
Jag älskar Ketchup och har det till typ allt. Dock finns det ju gränser även för mig.. Men jag tänkte passera de gränserna med hjälp av er. Jag ska alltså göra en ketchup-film där jag äter grejer med ketchup på. Kanske till glass? På en banan? Jordgubbar? Ja det är ert val eftersom det är ni som ska komma med förslag och säga vad jag ska käka med ketchup!

OBS! inte typ bajs, sopa eller insekter. Utan ätbara grejer. Alltså inte blodkorv heller..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lorin

  Jag tycker du ska testa blanda ketchup med majonäs ,
  *får nästan kräkreflexer (stavning) av bara tanken ahhahah -.- *

 2. Ida

  Gröt,fisk typ tonfisk,fiskbullar eller ngt sånt,choklad,fil,citron med ketchup så spännande det skulle vara 🙂

 3. Emelie

  ketchup på bajs haha nej men fiskbullar ;D alla tycker jag är grymt äcklig som äter de så upp till bevis om det endast är mina smaklökar som gillart tihi 😉

Annons
stats