vad som fick mig att berätta sanningen för er! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

vad som fick mig att berätta sanningen för er!

dagens-fråga311

“Hur kommer det sej att du bara visade upp din hand helt plöstligt? Jag har läst din blogg i 2 år nu och blev helt paff.. Blev stolt över dej också men vill veta hur du vågade. 🙂 “

Svar: Hej sötnos!
För att göra svaret kortfattat så var det som så att en gammal vän till mig började kommentera min blogg när hon såg att min blogg började växa.. Hon skrev “fint du döljer din cphand på dina bilder?” och så liknande.. Då fick jag nog, för jag har i flera år gömt undan min hand så ingen ska börja stirra eller prata om det, när man är yngre vill man kunna smälta in- vara som alla andra. Det var ju inte jag och jag gömde min hand hela tiden. Därför visste bara mina närmsta vänner om det, de jag verkligen litade på. Det var såklart jobbigt att behöva gömma min hand hela tiden och behöva tänka på det, och när då min förra kompis började kommentera sådana saker på min blogg så rann bägaren över helt enkelt.

Jag ville vara ärlig mot er, mot mig. Jag ville kunna vara mig själv och jag ville att alla som läste min blogg skulle förstå att även om man inte ser ut som alla andra så är man precis lika mycket värd som alla andra. Vi är allihopa unika på vårt eget sätt!! ??
Förut var jag arg på min förra kompis för att hon kunde sjunka så lågt, att sitta och kommentera anonymt på min blogg. Men nu klandrar jag inte henne längre, alla får ju vara på sitt eget sätt och hade hon inte fått mig att “komma ut” med detta så hade min blogg kanske inte funnits längre. Allt har en mening. 🙂

En bild på mina händer, överdoserade med ringar!
h6

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nana

  Visst e de he4rligt att fe5 sova Vi har alltid haft det bra med stveidor. Dom somnar runt kl 19 och Mathilda vaknar runt 8 och Melvin vaknar mellan 8-10 (han sover nu, i skrivande stund )

 2. Jessica

  lHjälp mig snälla… Jag lider av två diagnoser och sjukdommar som jag tar. Mig igenom helt ensam. Den enda jag berätta för är min mamma. Jag vågar inte…. Jag vet inte hur jag ska kunna orka med allt när jag är ensam om att veta vad jag lider av och hur jävla ffa mina dagar är. Hur svårt det är för mig att bara göra sånt som vanliga människor gör. Typ som att åka buss. Jag vill kunna berätta för min familj och dom som står mig närmast så att dom kan förstå hur tufft jag har det. Men jag vågar inte…. Jag ar rädd för vad dom ska säga och reagera…” snälla hjälp mig Malin

 3. Emma

  Hej jag har inte läst din blogg så länge.
  Men gillar det skarpt mycket. Men har funderat mycket nu.
  Vad det är som har hänt med din hand???
  Är du född med det?
   

 4. sofia

  Jag vill at du ska veta att jag ser upp till dig, för att du får folk att lära sig acceptera sig själva, jag hoppasatt jag en dag kan lära mig det. Dina inlägg är alltid sjukt roliga och får mig alltid på bra humör och att skratta även när jag är ledsen. Kanske lite läskigt kommentar, men what to do 😉 
  sluta aldirg blogga, jag är säker på att fler känner precis som jag gör<3 
   
   
  kram 

 5. Neda

  Bry dig inte om den jäveln. Din hand blev ju som den blev och du kan inte ändra på den, det kunde ju som du själv sagt blivit mycket mycket värre … var stolt över dig – att du inte är som dom andra. Du har något som ingen annan har, även om flesta tar det negativt. Och var stolt över att du vågar visa ditt handikapp. Just därför älskar jag dig och din blogg … du är så jävla awesome duuude! 😀 <33

 6. Emelie

  fortsätt så tjejen!! älskar din blogg så otroligt mycket. du visar för alla andra att man inte ska vara rädd och att man ska kunna visa vem man är, vem man är född till. det är alltid någon som har fått något unikt och något speciellt. du har gett mig mycket mer självförtroende, och säkert många andra med bara genom läsa allt som du har skrivet.
  även dessa två videos har gett mig mer självkänsla och självförtroende, du måste kolla nejmen man börjar gråta eller så får man gåshud!! värt att se dom iallafall <3
  http://www.youtube.com/watch?v=lnPqUmw9HSQ&feature=BFa&list=PL6733DEDA812FDE80

  http://www.youtube.com/watch?v=0pg2Bi-nips&feature=BFa&list=PL6733DEDA812FDE80

 7. My

  Hej miix ! Jag har läst din blogg länge nu och tror inte det går en dag utan man får leende på läpparna faktiskt och när du visar din hand så ler jag och känner att du har verkligen blivit en stark tjej som vågar visa din hand och jag tycker det är så jäkla bra !!! 😀
  GOO miix! 😀 och du har riktigt bra blogg

  En stor kram från en 20 årig tjej från Kristianstad 🙂

 8. Gustav Åkerblom

  Tja där !
  Super fin blogg du har,
  Jag tänkte höra med dig om du skulle vilja göra ett länkbyte ?
  Jag har cirka 1000-2000 läsare om dagen.

  På min blogg så får du i alla fall följa med på en massa roliga fotograferingar både vanliga och modell fotograferingar, men även mitt privat liv och Mode

  Du kan ju titta in =)

  http://www.nattstad.se/denkillen
  // Gustav Åkerblom

 9. my

  du är en helt fantastisk tjej, glöm aldrig de! <3
  jag har en speciell person i mitt liv som har en liknande hand som du har, så du är inte ensam..
  modigt och starkt, att du vågar visa din hand. handen är du eller hur man nu ska säga! haha
  din hand är unik du är unik! kram

Annons
stats