vaknade i skräck! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

vaknade i skräck!

Herregud vad rädd jag blev när jag vaknade. Jag somnade ju med feber igårkväll så när jag vaknade upp vettskrämd trodde jag det var min feber som spökade och att jag hade fått tyå 60 graders feber- men icke! Det var mitt jävla påslakan med Hannah Montana. Hennes ansikte hade skrynklat sig, och jag vaknade med ett monster typ 10 cm från mitt ansikte.
Jag mår mycket bättre idag. Jag tror denna chocken skrämde skiten ur viruset i min kropp.

Det såg ut såhär när jag vaknade alltså:
(mer som en förvrängd Quasimodo än som Hannah Montana..)

so1

so3

Såhär ska det se ut, men vild som jag är när jag sover så har jag väl lyckats med att skrynkla till täcket ordentligt.

sov3

/jag blev pigg rätt snabbt iallafall, 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats