valborgsmässoafton! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

valborgsmässoafton!

Jaha då har halva veckan redan gått.. IGEN! Men man är ju dom om man klagar, huh? 😉 Idag är det valborgsmässoafton, och vartenda år senaste tiden så har denna dagen alltid handlat om en sak: SUPA. Förra valborg var typ den roligaste dagen i hela mitt liv, jag och Sabina var i Lund och bodde på hotell och festade typ ihjäl oss. Jag var singel då också, så varför inte liksom haha. Aja, iallafall så blir det inte Lund detta året eftersom planerna inte alltid blir som man vill (det är ju ingen röd dag idag) så jag kommer fan att göra nåt jag inte gjort sen jag var 12-13 bast.. Jag ska fira valborg hemma! Jag och Gabriel ska bara äta och dricka (man kan ju inte utesluta alkoholen helt liksom..) gott hemma hos min pappa, sen ska vi alla kolla på brasan. Jag tror att det kan bli himla mysigt och trevligt, och förhoppningsvis så mår jag bättre imorgonbitti än vad jag gjorde förra 1:a maj 😉

Förra året träffade jag massa bloggläsare på valborg nere i Lund i stadsparken också, det var så roligt! Det hände sådana sjuka saker att jag hade kunnat sitta i flera timmar och skaka på huvudet, le och skratta åt den dagen, men det orkar jag inte för då får jag träningsvärk i kinderna. Här är några (lovar det finns typ 300 stycken till) av bilderna som jag och Sabina passade på att ta när jag ändå skulle fotograferas i lördags. I really love my bestie, det är hon och jag hand i hand genom livet alltså, med ett leende på läpparna. 

f1

f2

f3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Malin! Har läst din blogg länge och tycker du verkar vara en sjukt härlig tjej!
    Jag tänkte fråga vad du använder för löshår? Jag har nåt svagt minne av att du sagt att du använder clips, isåfall hur långt och varifrån? 🙂 Har du även i alla clips man får med (Brukar väl vara typ 6-7 olika delar med olika många spännen?)
    Kör hårt, du är grym!
    kram Amanda

Annons
stats