var har jag varit i världen? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

var har jag varit i världen?

u0

Jag fick en idé utav en bloggläsare som önskade att jag kunde skriva de ställen jag varit på utomlands, skriva lite om dom och visa nån bild och sådära. Det tyckte jag verkade som en rolig idé så nu tänkte jag göra det. Fram till förra vintern hade jag bara varit i Danmark och Tyskland, men efter den vintern så förändrades allting.. Nu har jag varit i ett par länder men jag ser framemot att åka till ännu fler!! 😀

u2
Alla saker är så stora i USA, här snackar vi inte 33 cl cola utan snarare 1 liters cola haha. Disneyland var magiskt, att gå runt på “walk of fame” och kolla på Hollywoodskylten, vara inne på Universal Studios där de spelar in en massa kända filmer det var verkligen COOLT! Det är inte sådant man upplever många gånger i livet kan jag säga. Riktigt kul att få ha haft chansen och möjligheten att ha åkt dit.
u1

u3
Jag var inte och åkte runt så mycket i San Diego men vi var på Sea World och fick se massa shower med djur, bland annat en jättefin delfnshow! Det var jättekul att se, även om det nästan var för varmt och man bara ville hoppa i vattnet själv hehe..
u4

u5
En cool sak (okej det finns 1000 coola saker) med Las Vegas är att när man kör dig så kör man i öken flera timmar, man ser inte ett skit. Sen helt plötsligt så dyker hela Las Vegas upp, sjukt ballt. Jag firade nyår i Las Vegas och vi bodde där ett par nätter, min pappa och hans fru gifte sig även där. Vi åkte limousine i hela Las Vegas och drack champange, det var riktigt häftigt att se Las Vegas på kvällen med alla lampor, kasinon och allting annat. Det var verkligen som på tv och hotellen var MAFFIGA, ett hotell hade till och med ett tivoli inuti.. När vi däremot skulle “hem” från Las Vegas kom det snöstorm. Folk stannade för att försöka göra snöbollar för de var ju inte vana vid att se snö. Vi stod i kö och kom hem 5 timmar senare än vad vi skulle.
u6
 

u7
Detta är ett ställe därJames Bondfilmer spelats in osv, ett riktigt paradis och en dröm för många. Jag tyckte det var det tråkigaste stället nånsin men min familj uppskattade det. Visst det var vackert, men det var kallt och alla skrek och trodde de skulle ramla ner. Man bara “ja men gå inte så nära kanten då för fan?”.
u8

u10
Hit åkte jag i Oktober förra året, tillsammans med min vän Bella. Jag hade aldrig flugit utan min familj men allt gick superbra. Vi kollade på Notre Dam, Eiffeltornet, Moulin Rouge och allt annat man måste se när man är i Paris. Vi var inte mycket på hotellrummet utan vi var ute hela tiden och kollade. Paris var verkligen annorlunda, men vääldigt vackert och mycket att se! Det var så fashinerande att se att det var så fattigt på vissa ställen, verkligen slummen! Sen gick man lite till och då var allt lyx.
u9

u11
Detta var för bara ett par månader sedan, jag och min vän Sabina åkte hit på solsemester. Egypten är ett väldigt annorlunda land på både gott och ont. Vi lärde oss massor, och vi fick det vi ville..En solsäker vecka med massa bad och skratt. Det var vackert där men jag kan inte ens komma ihåg hur många gånger vi trodde vi skulle dö när vi var där. Vi red på kamel, solade, badade och vågade inte äta nåt för vi trodde vi skulle bli matförgiftade haha!
u12

u13

I Danmark och Tyskland har jag varit säkert en miljon gånger. I Tyskland har jag även varit som utbytesstudent, och i Danmark är jag jätteofta. Min farfars fru bor där och eftersom jag bor i Skåne typ så är de väldigt nnära till Danmark vilket resulterar i att man brukar åka över där över dagenm bara med kompisar osv och dricka på somrarna 🙂 Jag är inte jätteglad för Tyskland för de känns som att de ligger 20 år efter oss med allt, men däremot älskar jag Danmark. Nu blev jag sugen på pölse.
u14
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. benredott

    Jag hade velat åka till LAS VEGAS! Bara för man lär känna igen sig sen på film xp älskar sånt ;D

    1. miixx

      benredott: då är du som mig!! jag sitter hela tiden under vissa filmer och SKRIKER “där har jag varit!!!!!!” hahahah 😀

Annons
stats