världens bästa dofter! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

världens bästa dofter!

jm

Jag har redan en bodymist som doftar riktigt gott, och en bodylotion som doftar vanilj men jag vill såklart utöka mitt förråd eftersom VS´s dofter är så speciella. Ni som ännu inte har köpt någon måste verkligen göra det för man blir beroende och vill lukta på sig själv hela tiden =) Min bodymist är den jag använder mest eftersom jag använder den både i håret, på kroppen och ibland på mina kläder. 

Men..
Vilka tycker ni doftar godast? Jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska välja?! De kostar liksom bara 119 kr så vill verkligen passa på ju.

//Dessa Victoria´s Secret plus ännu fler finns hos Lyko.se //
om vissa produkter är slut så får de in nya snabbt igen, love it!

Ni kan även klicka på bilden för att komma direkt till dofterna!

Untitled-3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Selin

    Love Spell! Det är den enda jag har och den luktar så sjukt gott! Lite persika, sött och fräscht. Man känner sig så sjukt fräsch med den på! ♥

Annons
stats