världens bästa läsare som vill skicka en giraff till mig! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

världens bästa läsare som vill skicka en giraff till mig!

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om min kärlek till giraffer haha, och nu vill en läsare skicka hem en teckning på en giraff till mig, blir så lycklig. Ni är bäst mina bästa bloggläsare!! 😀 😀

dagens-fråga311

“giraffer är jättesöta, fast jag skulle nog hellre vilja ha en ödla eller en säl haha 😀 men jag tänkte överraska dig för du är så bäst, jag vill rita en giraff till dig så undrar om jag kan få din adress? skulle varit toppen, fast nu blev det ingen överraskning för du vet om det men ändå 😀 tusen kramar <3"

Svar: Haha guud vad gulliga du är! jag mailar min adress till dig, ska rama in giraffen då hehe 😉 jättegulligt.
Om nån anna vill skicka en giraff som ni skriver ut från nätet eller har ritat så maila mig så fixar vi med adressen. Blir superglad, kommer gråta av glädje eftersom jag älskar giraffer hihi :´)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annelie

    Haha, vilken gullunge 😀 O ja håller me henne lite där, en ödla hade suttit fint på axeln. ;P Men en giraff utanför balkongen vore ju inte fel heller. 😀

Annons
stats