vecka 1. hur det har gått | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

vecka 1. hur det har gått

Nu har en vecka gått sen mitt “nya” liv började, alltså utan skräpmat och onyttiga saker. Exakt så som jag gjorde förra hösten.. För er som missat så har jag tagit på mig en utmaning om att jag ska vara nyttig i 70 dagar. Det finns bara två undantag, och det är när jag åker till Paris nästa vecka (ska ju försöka vara nyttig såklart, men semester juu) och sen den 13 december ska jag minsann äta en lussekatt. Detta håller på tills 15:e december för att klargöra det =) Och anledningen är som sagt inte min vikt eller så, jag väger mig inte ens eftersom jag anser att vågen ger mer skada psykiskt än vad den gör nytta, orsaken är helt enkelt att jag mår bättre av att vara nyttig och att träna bra! Sen att man blir mer nöjd med sin kropp är ett stort plus. 

Under denna veckan har det varken blod, svett och tårar. HEH, skoja. Visst har jag suttit och dregglat när mamma käkat choklad bredvid mig, och visst har jag velat tacka ja när en kompis ville bjuda mig på pizza. MEN NEPP. Jag har stått emot. De första dagarna hade jag ont i magen och jag vart väldigt trött och lättirriterad, jag menar jag var ju besatt i socker och skräpmat under en månads tid innan detta började (ni vet, är man deppig och ledsen så äter man dåliga saker, och då mår man ännu sämre, och då äter man ännu mera= en ond cirkel). Men nu har jag verkligen krossat den jävla dumma cirkeln och min kropp och mitt psyke mår så mycket bättre efter bara en vecka! Först var jag hungrig hela tiden (trodde jag, upptäckte sen att det var att var SUGEN på allt..) men det gick. Det var som några av er skrev, det är första veckan som är jobbigast och nu är den över (*emoji-smileyn som ber*). Dessutom fick jag även en kompis att gå med på denna utmaningen, och han är beroende av en hel del onyttigheter kan jag tala om haha. Han bor väldigt nära mig så jag kan nästan stå här hemma med en kikare och hålla koll på honom.. (nackdelen är då kan han göra samma med mig). Även min kusin Linnea (hon jag ska till i Stockholm) har även gått med på detta, så hade ni sett våra sjuka detaljerade sms vi skickat med varandra när det känts jobbigt den senaste veckan så hade ni nog spytt.

Jag vet inte om ni alls bryr er ett skvatt om min utmaning eller så, men det är bra för mig att även anteckna detta och faktiskt få SKRYTA lite om att jag klarat en vecka. Bara 63 dagar kvar, 9 veckor.. Det första jag ska sätta mina tänder i är PEPPARKAKSDEG! Och förresten.. bilden här nedanför är sen innan sommaren, men vad gör det? Lite sommarfeelníngs har väl ingen dött av (bara fått ångest av).
m1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Jag har också gjort ett vad med mig själv.. Fr.o.m den 1 okt till 31 okt ska jag vara utan socker.(godis,läsk,chips,popcorn,ostbågar m.m) 😊 Fast jag får äta skräpmat men det äter jag iaf inte ofta så det spelar ingen roll.. Men jag har det riktigt jobbigt, fortfarande! Även fast det har gått en vecka så är jag fortfarande dösugen på godis, hela tiden… 😢 Hoppas att det blir lättare 👍

Annons
stats