vi flashar oss inte som porrmodeller. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

vi flashar oss inte som porrmodeller.

En sak som är rätt kul, det är att så många som läser bloggar tror att man lämnar ut hela sitt liv. Förra veckan när jag stod och snackade med en kompis så undrade han om det inte är jobbigt att lämna ut “hela mitt liv” på min blogg. Men sanningen är den att det finns nog ingen storbloggare som lämnar ut sitt liv till 100%, det är ju trots allt internet.. Jag brukar kunna skriva om väldigt privata saker, men innan man gör det måste man ändå fråga sig själv “kommer jag ångra detta om en vecka?” “om min mormor skulle se detta, vad hade hon tänkt?” Visst man ska inte tänka på andra, men det är skillnad på privata och personliga grejer. Sen vissa saker är ju skittråkiga för er att veta, jag skriver ju inte varje morgon t ex “godmorgon. idag åt jag en rostad macka, jag tog inget smör på utan bara lite gul marmelad. Sen kissade jag och sedan tog jag en dusch. Idag ska jag ut och gå med hunden, räkna matte, äta middag som min mamma ska laga” osv. Vem fan vill läsa sånt liksom.

Jag lovar er att om ni hade vetat allt jag gör om dagarna, varje sekund, eller allt som händer i mitt liv så hade ni nog satt ert morgonkaffe i halsen, eller er oboy eller vad ni nu dricker haha. Så även om jag inte är lika stor som Kissie (eller…kroppsmässigt är jag ju större haha 😉 ) så sitter jag inte och blottar hela mitt liv för er, så nu vet ni det.
Bloggen är mitt jobb, och det finns ingen som flashar hela sig själva på sitt jobb. Jo kanske de inom porrbranchen, men nu har jag inte det som arbete, eller? Haha nejdå det har jag inte. Hoppas jag. 😀

för att inte detta inlägget skulle bli för porrigt, så får ni denna bilden. för den är inte porrig.
den är från las vegas liksom.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elsa

  Å jag älskar din blogg Miixx! Du är bäst! Du har fått mig att tro mer på mig själv. Tack!
  <3 Kolla gärna in min blogg!

 2. nicole

  tror också du lagt upp den texten innan :O
  eller så e det så att ja kan se in i framtiden?! haha bäst humor när man e trött har ja 😉 hahah

 3. izbelo

  du är go du, men har du inte lagt upp den här texten förut..? 😮 tyckte jag kände igen den hehe, annars kanske jag läst något liknande någon annanstans xD

 4. my

  Så även om jag inte är lika stor som Kissie (eller… kroppsmässigt är jag ju större haha 😉 )
  hahaha

Annons
stats