vi trodde vi skulle dö hela tiden i egypten! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

vi trodde vi skulle dö hela tiden i egypten!

eg1

Detta blir nog mitt sista inlägg jag skriver om mina resor jag varit på, på ett tag iallafall haha.. Har ju fått med USA (las vegas och hollywood iallafall), Paris, London och nu Egypten. Eftersom jag är i Alanya nu så får nu ju följa mig varje dag här plus att sist jag var här var det ju samma hotell och sådär =) Nån gång kommer jag säkert berätta om Disneyland igen, men såna “vanliga” länder känns tråkiga att skriva om som tex Danmark och Tyskland när jag varit där.. Nu ska jag skriva om Egypten iallafall! Jag och Sabina var där förra året i mars. Det var vår första semester tillsammans och vi hade inte sovit med varandra nånsin innan denna resan så det var ett prov för oss typ. Och det funkade så bra, jag och Sabina är världens bästa resepartners alltså haha.

Vi valde Egypten för att vi ville ha ett solsäkert resmål, så vi kollade runt och fastnade för Sharm El Sheikh. Nu med facit i handen så är det inte så smart att välja Egypten som sin första riktigta semester tillsammans med en tjejkompis. Araberna kunde vara rätt så jobbiga faktiskt, och resan dit var kaos, det skulle tex ta tio minuter från flygplatsen till hotellet men vi blev lurade och åkte runt i två timmar mitt i natten. Jag var jääävligt rädd och trodde de skulle röva bort oss i öken, ha oss som slavar/sexslavar och mörda oss. Liiite dramatisk kanske men vafan jag hade ju aldrig varit i nåt sånt land innan och inte Sabina heller. Jag frågade tillochmed vår reseledare om det fanns risk för att de skulle börja bomba där vi var, och när han sa ja så fick jag panik så jag sket nästan på mig.

Efter några dagar när vi hade bott in oss så vart vi inte lika rädda längre, jag började bråka med en kille som också bodde på hotellet. Han var väl i min ålder haha men det slutade med att jag började bråka med honom för han var så jävla kaxig. Lyckat.. Iallafall, vi hade en bra vecka med sol, värme, red på kameler, strandhäng, klappade apor, kollade på en delfinshow, badade och så. Vi åt ingenting typ, drack lite juice och åt pommes bara för vi hade blivit varnade om att typ alla blir magsjuka i just Egypten.. Okej donken var vår räddare haha.
Nu i efterhand kan jag skratta sönder åt oss, vi var så nojjiga!! Vi gick inte ens utanför hotellrummet när det var mörkt men det var faktiskt vår reseledare som varnade oss för det för en tjej från vårt hotell hade blivit instängd i ett rum i en butik i närheten och svimmat på kvällen, de va nån som hade lurat henne alltså… 
Och den ena som jobbade på hotellet kom in i vårt rum och visade upp värsta jointen och frågade om vi ville röka på med honom, så vi blev rädda och sen låste vi dörren, knöt massa band runt handtaget osv så ingen skulle kunna ta sig in. HAHAHA GALNA TJEJER!!! Tur vi blev lugnare efter den resan, nu är vi inte alls lika rädda. Men som sagt, att åka till ett arabiskt land det första man gör, utan att veta nånting, det är inte så smart. De har ju en helt annan kultur och är på ett helt annat sätt, och det gjorde oss livrädda! 

Jag satte ihop ett kollage med bilder, de är mina egna bilder och några är lånade från internet.
Har ni varit i Sharm El Sheikh eller Egypten? Fast nu kanske ni inte kommer våga haha.. Menade inte att skrämma någon, men man måste vara försiktig tills man är mer resvan!

eg2

eg3

eg4

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats