victoria´s secret bodymist! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

victoria´s secret bodymist!

Minns ni att jag skrev att jag hade hittat en hemsida som sålde Victoria´s Secrets bodymists? Jag tycker de doftar så gott, och när jag hittade den hemsidan med såna fantastiska priser dessutom så kunde jag inte stå emot så jag klickade hem tre stycken.

Min personliga favorit är fortfarande Pure Seduction, men sen kommer Aqua Kiss. Åh så gott den doftar!! På tredje plats kommer Love Spell och sedan Sheer Love. Jag tycker att Sheer Love är lite för stark för min smak.. Nästa gång ska jag klicka hem Such A Flirt också blandannat. Detta är som ett beroende helt klart haha. Om ni också vill kolla in de olika dofterna till så bra priser så kolla in hos Lyko.se

nj

Såhär ser min hylla ut med mina favvisar, som ni ser har jag även en bodylotion från VS som doftar vanilj, härligt! Det finns också hos Lyko.se

IMG_4842

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats