vilken hjärnhalva vinner? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

vilken hjärnhalva vinner?

Igår fyllde jag på mina läppar, det var en ny grej dem fylldes med så jag blev inte alls svullen eller så. Nu har jag gjort läpparna ett antal gånger men anledningen till att jag gjorde det nu igen är för att det mesta hade gått ut ur mina läppar, så nu har jag fyllt på två gånger igen senaste månaden (hade inte gjort det på ett år så jag ville pumpa upp dem igen). Jag gillar mina läppar nu =)

Snart blir det fredagsfirande med Petra. Vi båda ska upp tidigt imorgon så vi ska bara sola, planera, snacka massa skit och så ska jag visa henne den nya serien “ravenswood”. Petra är ju min pretty-little-liars-soulmate haha så jag tror hon kommer gilla denna nya serien också. Jag ska skriva ett eget inlägg om den sen, så bra tycker jag den är =)
Imorgon ska jag upp tidigt för att träna hade jag tänkt. Dock är mina två hjärnhalvor inte överens om ifall jag ska dit eller inte, ena halvan säger att jag ska sova ut eftersom det är helg, men andra halvan säger att jag lika gärna kan starta morgonen på gymmet.. Vi får se vilken hjärnhalva som vinner imorgonbitti! Trevlig fredag fina ni.

l1

l2

l3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Fick en bedövningsspruta en gång för länge sedan. Det gjorde så ont så jag grät en tår. Typ.
    Så här kommer frågan; Gör det inte ont!? O_o
    *krama*

  2. Sara

    Jag tycker att du ska träna imorgon för då blir jag mer motiverad i och med att jag själv ska göra samma sak imorgon förmiddag! Haha 😀 

Annons
stats