weekend i danmark | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

weekend i danmark

I en vecka har jag haft känningar i halsen att nånting är på G, sen började hostan och febern och sen igår rinner min näsa som ett vattenfall i en tropisk skog.. Men sånt är ju skittrist att blogga om så let´s talk about something annat 😀 Ni vill ju säkert veta hur min hlg i Köpenhamn var? Jag var där med Sabina och vi hade riktigt kul! Tyvärr kan jag inte berätta om precis allt vi gjorde (haha) men jag har en hel del foton att visa er både från Ströget och sen från jul på tivoli.

Först gick vi på Ströget som sagt, det är för er som inte vet det en låååång shoppingata. Vet inte hur lång den är men sjukt lång iallafall och där finns alla möjliga butiker, jag köpte klart mina julklappar och så köpte jag en skiiiiitfin väska till mig själv!!. Eftersom det blev en hel del bilder inne på tivolit så får jag dela upp bilderna i två inlägg.
7

9

8

5

1

3

2

4

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats